Hej det är jag som är Maria

Jag heter Maria Wahlund och brinner för att hjälpa andra människor att hitta glädjen och glöden i livet. Själv är jag en sån människa som alltid har velat vara en duktig flicka och vill att alla ska tycka om mig. Jag gjorde vad andra sa till mig för att ingen skulle bli arg eller sluta tycka om mig. Till slut orkade min kropp och själ inte längre utan jag fick helt enkelt gå in i en liten bubbla för att samla ny kraft och försöka hitta någon mening med livet. Jag läste allt om andlig utveckling och hittade där många fler som var precis som mig. Det var jätteskönt, äntligen kunde jag vara mig själv och tycka om  mig själv precis som jag var. Det har inte alltid varit en enkel resa utan är en ständig resa med nya utmaningar hela tiden. Men nu är jag starkare och mår så mycket bättre med den jag är.

Under åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet och utbildningar i min inre resa till min glitterglädje, bl a healing, massage, livscoaching, änglamediumskap, klang- och gonghealing. Jag trivs bäst där det är högt i tak och där alla är välkomna precis som dom är.

Jag har jobbat som läkarsekreterare i många år innan jag blev intresserad av hälsa och friskvård.  År 2002 tog jag tjänstledigt för att läsa ett år Hälsa och Friskvård på Komvux. Jag kände direkt att det var det jag ville hålla på med, att få jobba med att hjälpa människor att må bättre!

Kropp och själ hör ihop och jag tror absolut att det är så att om kroppen mår bra så mår själen bra, och tvärtom.

Efter mitt år på Komvux har jag läst till Frisk- och skönhetsterapeut i Östersund.  Jag har även varit intresserad av det andliga i många år, och särskilt healing. 2006 gick jag en utbildning till Andlig healingterapeut för Bettan i Alvhem.
Jag vidareutbildar mig hela tiden då jag älskar att lära mig nya saker.
Jag är ChiBallinstruktör. En träningsform som bygger på kinesisk medicin och är en blandning mellan qigong, dans, yoga, feldenkreis, meditation. Helt underbart! Välkommen att komma och träna med oss!

Jag har gått medial utbildning med änglar hos Lena Morin 2013. Änglar har alltid varit med mig. Jag har känt av dem i mitt arbete hela tiden. De är mina arbetskamrater :).

Under våren och hösten 2014 har jag gått en Livscoachutbildning, älskar att hjälpa vackra själar att hitta tillbaka till sin glitterglädje, livsglädje och tycka om sig själva.

Då jag älskar änglar och känner av dom hela tiden så vill jag lära mig mer och har gått Intuitive Angel Messenger med Branka Okeijn. Jättebra och givande kurs. Gå gärna in på www.branka.se och läs om änglar. Någon som jag också tycker mycket om att följa i sociala medier är Kyle Gray, en ung kille som bor i Skottland. Jag har gått hans kurser också.

Den 10 februari 2021 opererade jag in en höftprotes, under lång tid har jag gått med smärta och haft väldigt svårt att gå, energin tog slut och jag drog ner på mitt företagande. Men nu efter operationen går det framåt och smärtan är borta och glädjen, kreativiteten och energin börjar så smått komma tillbaka. Jag börjar känna mig som mig själv igen. Under min rehab har jag förstått hur viktigt det är att ta hand om sin kropp och sin själ, det har jag ju egentligen vetat hela tiden men inte levt som jag försöker lära ut till andra. Jag har glömt bort mig själv under några år. Det har varit så roligt att hjälpa andra att jag glömt att ta hand om mig själv. Nu ligger mitt fokus på mig, min kost, träning och återhämtning. Det tar lite tid för jag är en vanemänniska och faller lätt tillbaka till det gamla vanliga men genom dagliga meditationer där jag känner in hur min kropp mår och vad den vill ha just nu så går det bättre och bättre. Varje dag är en ny härlig dag utan smärta och fokus på min kropp och själ. Underbart! Varje dag ger jag mig själv bra kost, mycket glitterglädje, rörelse och kärlek. Välkommen du också om du vill leva ett liv i glitterglädje!

Välkommen!

Du är varmt välkommen!
Du är varmt välkommen!

Följ mig på Instagram och Facebook

Jag brinner för att hjälpa magiska ljusarbetare att bli starka och sprida sitt ljus.