Tjänster

Änglasession

Känner du att du har fastnat? Har du svårt att ta beslut som tar dig framåt? Är du redo att göra en positiv förändring i ditt liv? Jag tonar in mig på din energi och tar kontakt med dina änglar för att ge dig den vägledning du behöver just nu. Det kan bli lite healing, meditation, vägledning med kort mm.

Läs mer

Coaching

Känner du dig vilsen och trött? Känns det som om du har tappat bort dig själv? Du vet inte längre vad du vill och hur du vill leva ditt liv? Jag kan hjälpa dig att hitta livsenergin igen. Få hjälp med att lyssna på ditt hjärta, stanna upp och känna efter 💕. Med hjälp av samtal och meditationer kommer du närmare ditt rätta jag, hittar styrkan och modet att skapa det liv du vill leva. Välkommen du som vågar 😉.

Läs mer

Healing

Efter ett samtal om vad just du behöver för att din kropp och själ ska må bra får du lägga dig på en massagebänk inbäddad i filtar, lugn musik, tända ljus. Med hjälp av klangskålar, kristaller och änglar löser jag upp ev blockeringar och hjälper din kropps energi att flöda fritt. Du får en påfyllnad av ny ljus, kärleksfull energi som hjälper din kropp och själ att få styrka och kraft. Du ska avstå från healing om du äter någon sorts antidepressiv medicin.

Läs mer

Vägledning

Vägledning med hjälp av tarot och orakelkort.

Läs mer